niedziela, 11 czerwca 2017

Szczupak w smażalni

Cześć =) Ryby to nie tylko smaczny zamiennik mięsa, ale też prawdziwe bogactwo ważnych dla zdrowia składników odżywczych. Ryby na co dzień, to doskonałe rozwiązanie dla osób, które chcą cieszyć się zdrowiem i długo wyglądać młodo. Są niczym pigułka zdrowia i młodości.
Smażony szczupak z frytkami, to doskonałe, szybkie danie na wyborny obiad.
Dziś zapraszam na szczupaka, którego zjadłem w podbydgoskiej smażalni ryb, podczas powrotu z wycieczki do Okonin, podanego w towarzystwie frytek.
Moje towarzystwo zjadło sandacza oraz jesiotra. Wszystko oczywiście na tekturowych tackach!
Fotorelacja z wycieczki do Borów Tucholskich znajduje się: tutaj.

Szczupak:


Sandacz:


Jesiotr:


Smacznego =)

1 komentarz:

  1. dopiero po przeczytaniu Twojego wpisu uświadomiłam sobie jak dawno nie jadłam RYB!
    jutro na obiad koniecznie muszę coś wykombinować!
    ekstra :)
    http://czynnikipierwsze.com/

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...