czwartek, 4 maja 2017

Halibut w smażalni

Cześć =) Ryby to nie tylko smaczny zamiennik mięsa, ale też prawdziwe bogactwo ważnych dla zdrowia składników odżywczych. Ryby na co dzień, to doskonałe rozwiązanie dla osób, które chcą cieszyć się zdrowiem i długo wyglądać młodo. Są niczym pigułka zdrowia i młodości.
Smażony halibut z frytkami, to doskonałe, szybkie danie na wyborny obiad. Halibut to dość tłusta ryba, jednak dzięki temu bardzo delikatna. Zawiera dużą ilość kwasów Omega 3, co czyni ją bardzo zdrową. Smażony halibut jest łatwy w przygotowaniu, nie ma wielu ości, dzięki temu łatwo go jeść.
Dziś zapraszam na halibuta, którego zjadłem w podbydgoskiej smażalni ryb, podanego w towarzystwie frytek. Wszystko oczywiście na tekturowych tackach!
Fotorelacja z obiadu znajduje się: tutaj.



Smacznego =)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...