niedziela, 23 października 2016

Trzecia rocznica powstania Kasztanowej Kuchni

Cześć =) Dziś mijają trzy lata od powstania naszego bloga, Kasztanowej Kuchni.



 Stworzenie bloga kulinarnego planowałem od wielu lat, ponieważ gotowanie jest jednym
z moich kilku hobby.
Nie było to łatwe, pomimo posiadania wielu zdjęć i przepisów. Najważniejsze było znalezienie właściwego spiritus movens. I udało się.
Przełomem okazał się rok 2013, kiedy to 23 października, wraz z moją koleżanką, założyłem Kasztanową Kuchnię, a później do współpracy przyłączyła się moja przyjaciółka Agnieszka, dzięki której blog wspaniale się rozwinął, a nasz wspólny projekt wygląda tak jak obecnie.
Dziś Kasztanowa Kuchnia rozwija się zarówno na blogu, jak i na wielu portalach kulinarnych oraz Facebooku. W planie jest otworzenie kanału na youtube oraz sklepu internetowego.
Stworzyliśmy także społeczność, która spotyka się na zlotach na Wyspie Młyńskiej:





 Z okazji tej pięknej uroczystości, zapraszamy dziś na wspaniały obiad, na który składają się: rosół drobiowy, pieczona karkówka z papryką, cebulą i ziemniakami oraz pieczone udka z perliczki w wykonaniu Agnieszki =)




Kasztanowa Kuchnia, to pasja, zasady, zaufanie i sposób na życie.
Kasztanowa z miłości do jesieni i kasztanów. Kuchnia z pasji do gotowania.
Kasztanowa Kuchnia.





Maciek

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...