czwartek, 1 września 2016

Pieczeń wołowa (7)

Cześć =) Bardzo lubię wołowinę i staram się jeść jej jak najwięcej. Czy to w postaci steków wołowych, czy to w postaci duszonych bitek wołowych, czy wreszcie w postaci pieczeni wołowej.
Pieczona wołowina w takim wykonaniu, to zawsze duże doznanie kulinarne. Jest to nasza potrawa rodzinna, którą przyrządzamy na największe uroczystości i święta.
Świetnie smakuje z ulubionymi warzywami i kartoflami, polanymi sosem. W tej wersji podałem pieczeń wołową z ziemniakami, polanym sosem z pieczeni oraz fasolką szparagową.
Przepis na moja pieczeń wołową znajduje się tutaj: pieczeń wołowa.
Zachęcam wszystkich do samodzielnego przygotowania takiej pieczeni wołowej, ponieważ naprawdę warto!




Smacznego =)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...