wtorek, 17 maja 2016

Wiosenny obiad

Cześć =) Wiosną, gdy zewsząd otacza nas ogrom kolorowych świeżych warzyw, warto wykorzystać te zasoby do przygotowywania codziennych posiłków, obfitych w witaminy i cieszących oko mnogością barw =)
Dziś Kasztanowa Kuchnia zaprasza na lekki, wiosenny obiad, składający się z gotowanego na parze kalafiora, lekko okraszonego masłem oraz sadzonego jajka. A do tego jak najwięcej świeżej zieleniny i kolorowych warzyw, jak np. widoczna na zdjęciu surówka z ogórka, rzodkiewki i szczypiorku, zaciągnięta kefirem i posypana koperkiem =)



Smacznego =)
Agnieszka

2 komentarze:

  1. Za kalafiorem nie przepadam, więc zastąpiłabym go młodymi ziemniaczkami z koperkiem! Pyszny obiad z jajkiem sadzonym! :)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...