piątek, 28 sierpnia 2015

Jajko na półmiękko (2) od kury podwórkowej

Cześć =) Śniadanie jest pierwszym i niezwykle ważnym posiłkiem w ciągu dnia, na który idealnie nadają się jajka. Można je podać pod różnymi postaciami. Ja dziś zapraszam na jajka od kury podwórkowej, ugotowane na miękko, czyli przez około 5 minut.
Zachęcam wszystkich do kupowania jajek od szczęśliwych kur podwórkowych, ponieważ naprawdę warto!




Smacznego =)

2 komentarze:

  1. A to się zgadza. Takie jajka zupełnie inaczej pachną, smakują i się gotują niż takie byle jakie sklepowe. Pamiętam, jak kiedyś gotowałam takie "dyskontowe" jajka - żółtko się ścięło, a z połowy białka zrobił się taki paskudny glut...

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...