piątek, 5 grudnia 2014

Listopadowa wycieczka kulinarna po Szczecinie

Cześć =) W listopadzie Kasztanowa Kuchnia miała okazję skosztować kilku smakołyków w szczecińskich lokalach.

Gorące maliny z lodami i bitą śmietaną oraz galaretka z owocami w kawiarni "Castellari":


Kajmakowa fantazja, czyli pyszne ciastko z pianka, oraz owocowa galaretka w kawiarni "Duet Coffee":
 

Ulubiony i kultowy Pasztecik Szczeciński (tym razem z serem i pieczarkami): 


Wyborne pieczone avocado z wędzonym łososiem i jajkiem... 


...oraz pieczony camembert z owocami w winiarni "Clou" na Starówce:


Pyszny makaron z czerwonym pesto w wegetarianskim barze "5 Smaków":


Oraz zawsze i wszędzie ulubione cappuccino: 


Smacznego =)
Agnieszka

2 komentarze:

  1. Wygląda apetycznie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję i zapraszam do odwiedzenia Szczecina oraz posmakowania tych apetycznych pyszności :)

      Usuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...