czwartek, 27 listopada 2014

Kanapki z pasztetem z gęsi

Cześć =) Uwielbiam świeże, pachnące i chrupiące kanapki.
Moje dzisiejsze kanapki, to kromki z pasztetem z gęsi i ogórkiem kiszonym z liściem dębu.
Bardzo lubię to połączenie i Was również zachęcam do zrobienia takich kanapek =)






Smacznego =)

3 komentarze:

  1. Ogórki kwaszone.
    To tak jak z kapustą.
    Jest kiszona i kwaszona.
    To dwa różne produkty.
    Kapusta kiszona. Do niej dodaje się sól i w ten sposób kapusta kiśnie.
    Kapusta kwaszona jest robiona inaczej. Dodaje się do niej ocet.
    To samo z ogórkami.
    Nigdy nie kupuję tego kwaszonego.
    Wolę sam zakisić ogórki lub kapustę.

    OdpowiedzUsuń
  2. właśnie zastanawiałem się ,jak robić kanapki.Smarujesz nożem czy palcem???Bardzo ciekawy przepis.

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...